Home EFMI Onderzoek en publicaties Opleidingen en congressen Kennisnetwerken Contact en route

EFMI VISION ON FOOD CONGRES 2017

Dinsdag 23 mei 2017, De Vanenburg in Putten
 

CONGRESTHEMA: FOOD FOR THOUGHT


'Stof tot nadenken'. Dat zou wel eens de beste omschrijving kunnen zijn voor de 20e editie van het EFMI Vision on Food Congres. Zoals u van ons gewend bent, staat ons jaarlijkse congres altijd in het teken van ontwikkelingen die de food branche van (over)-morgen een ander gezicht geven.

Speciaal ter ere van de jubileumeditie van het EFMI Vision on Food Congres hebben wij vier vooraanstaande thought leaders uit de academische wereld uitgenodigd om u met hun prikkelende visies en meest recente inzichten een middag uit uw comfort-zone te halen.

Heeft u er bijvoorbeeld al zicht op hoe het zogeheten 'Internet-of-Things' uw klanten gaat veranderen? Is u bekend welke marketingtools in de nieuwe online wereld wel werken en welke niet? Weet u hoe u consumenten kunt 'sturen' om gezonder te consumeren? En lukt het u al om met een duurzaam business model waarde te creëren?

Nee? Dan begroeten wij u en/of uw collega's graag op dinsdag 23 mei a.s. in Kasteel De Vanenburg in Putten voor een flinke portie 'food for thought'!

Datum: dinsdag 23 mei a.s.
Aanvang: 12.00 uur (ontvangst met lunch)
Locatie: Kasteel De Vanenburg in Putten

 

VIER VOORAANSTAANDE THOUGHT LEADERS UIT DE ACADEMISCHE WERELD


Onder leiding van dagvoorzitter Laurens Sloot (EFMI en Rijksuniversiteit Groningen) delen de volgende vier vooraanstaande thought leaders uit de academische wereld met u hun prikkelende visies en meest recente inzichten:

  • THE IMPACT OF THE INTERNET OF THINGS ON CONSUMERS AND BUSINESS
    Prof. dr. Donna Hoffman
    (George Washington University School of Business)
  • OFFLINE VERSUS ONLINE MARKETING: OUDE PARADIGMA'S OF NIEUWE WETTEN?
    Prof. dr. Koen Pauwels
    (Özyeğin University Istanbul)
  • NUDGING: HOE CONSUMENTEN ONBEWUST KUNNEN WORDEN BEÏNVLOED OM GEZONDER TE ETEN
    Prof. dr. Koert van Ittersum
    (Rijksuniversiteit Groningen)
  • DUURZAME BUSINESS MODELLEN IN FOOD: NOODZAAK OF UTOPIE?
    Prof. dr. Jan Jonker
    (Radboud Universiteit Nijmegen)


Het aantal deelnemers is beperkt i.v.m. de beschikbare zaalcapaciteit. Mocht u interesse hebben om deel te nemen, wacht dan niet te lang met inschrijven!

 

Programma EFMI Vision on Food Congres 2017 Aanmelden EFMI Vision on Food Congres 2017

 

  Programma EFMI Vision on Food Congres 2017
 
EFMI Food Executive Council (EFEC) EFMI Food Commerce Platform (FCP) EFMI Food Master Alumni (FMA) EFMI Nieuwsbrief Contact en route